Συμμετοχή στην παράσταση

  • ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/2, ΩΡΑ 4 ΜΜ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΠΟ, Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΔ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ -ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ- ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΩΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3:30.
  • ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΤΗ 1ΜΜ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΡΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΠΟ, ΚΟΥ ΔΡΑΒΙΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ 24ΜΗΝΟ, ΚΑ.
  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2, ΩΡΑ 11ΠΜ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.